на живо

Тя е на 48, а той на 32: Майкъл Джордан не харесва това

Въздушния най-накрая проговори за взаимоотношенията на сина си Маркъс с бившата на Скоти Пипън

Тя е на 48, а той на 32: Майкъл Джордан не харесва това

Майкъл Джордан най-накрая проговори за връзката на един синовете си – Маркъс с Лариса Пипън. Легендарният №23 призна, че не одобрява взаимоотношенията между втория по големина наследник от фамилията и бившата съпруга на Скоти Пипън.

В неделя Майкъл беше забелязан да напуска ресторант „Матиньон“ в Париж, където бе попитан какво мисли за любовния романс на наследника си. Отговорът на Въздушния бе категорично – „Не“. Папараците го попитаха втори път и той отвърна със същото. 

Маркъс и Лариса са заедно от година, а в началото на март стигнаха до решението да имат бебе. Тя е на 48 години, а той на 32, но двамата са на мнение, че любовта не познава граници.

Те попаднаха под светлините на прожекторите миналата година, когато за първи път бяха забелязани заедно. Тогава отрекоха слуховете, че имат повече от приятелски отношения, но след това решиха повече да се не крият.

Самият Майкъл Джордан пък рязко развали своите взаимоотношения със Скоти Пипън. Последният отправи критики към Въздушния заради начина, по който бе представен в документалния филм „Последен танц“.

Поредицата разказва за пътя на Джордан и неговите съотборници от Чикаго Булс, които завоюваха 6 титли в НБА през 90-те години. Двамата бивши съотборници се превърнаха в основния фактор за златната династия на "биковете".