на живо

Синът на Джордан и бившата на Пипън чакат дете

Двамата имат сериозна разлика в годините, но твърдят, че любовта не познава граници

Отношенията между Майкъл Джордан и Скоти Пипън в последно време не са розови. Това обаче не може да се каже за втория син на гарда-Маркъс, както и за бившата съпруга на крилото-Лариса.

Двамата са заедно от година и скоро са стигнали до решението да имат бебе. Таблоидите в САЩ съобщават, че са посетили лекар и клиника за инвитро, за да разберат шансовете си да станат семейство. Лариса е на 48 години, докато нейният партньор е доста по-млад – 32, но двамата са на мнение, че любовта не познава граници.

Двамата попаднаха под светлините на прожекторите миналата година, когато бяха забелязани заедно. Тогава отрекоха слуховете, че имат повече от приятелски отношения, но след това решиха повече да не крият връзката си. Доказателство за тези думи са снимките им в социалните мрежи, които публикуват.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Освен това двойката получи предложение да участва в реалити шоу, което да проследи живота им и евентуалната бременност. До този момент Майкъл Джордан и Скоти Пипън не са коментирали връзката.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Не мога да обясня как се чувства някой друг. Не знам как се чувства Скоти, той има право да се чувства както иска. На мен не ми пука за мнението на другите хора, щастлива съм. Аз и Маркъс сме щастливи“, заяви Лариса, която се разведе с бившия играч на Чикаго Булс, Хюстън Рокетс и Портланд Трейл Блейзърс през 2021 година. Двамата имат четири деца.