на живо

Майк Браун: Беше страхотно да имаме Саша (ВИДЕО)

Стреля наистина добре от тройката, доволен е треньорът на Сакраменто

Майк Браун: Беше страхотно да имаме Саша (ВИДЕО)

"Беше страхотно да имаме Трей и Саша от пейката и да вкарат някои важни стрелби. Представянето ни се подобрява", коментира треньорът на Сакраменто Майк Браун на пресконференцията след успеха над Юта.

Везенков и Трей Лайлс се включиха от пейката след дълго лечение на контузии, но извън строя заради контузии продължават да са Малик Монк и Кевин Хъртър.

"Много играчи се представиха добре. Харисън Барнс беше фантастичен с 9/12 от игра и 24 точки, Кийгън завърши с 10/18 и 25 точки.

Снимка: Reuters
Домас беше страхотен, той направи 70-ия си "дабъл-дабъл" тази нощ и това е невероятно. Фокс направи 12 асистенции, беше фантастичен", каза още Браун и отново се върна на включването на Везенков и Лайлс:

"Височината винаги помага. Те се борят, физически са много добре подготвени. И двамата стрелят наистина добре от тройката и затова трябва да ги пазиш в тази зона, което отваря игрището малко повече за всички останали.

Снимка: Reuters

В защита те просто опитват да се представят по правилния начин, играят много здраво и да добавим тази дълбочина в състава, особено с опитни играчи, е важно за нас на този етап от сезона."

Саша Везенков игра близо 10 минути, като за това време се отчете с 5 точки, 2 борби, 1 асистенция, 2 откраднати топки, 1 грешка и 2 лични нарушения.

След този двубой Сакраменто е с баланс 43/31 на две победи зад шестия Далас, а на 3 април сутринта приема ЛА Лейкърс.