на живо

"Сине мой, ти си роден за баскетбол": касиерка не разпозна Никола Йокич (ВИДЕО)

Случката се разиграва в босненски град

Най-добрият баскетболист в НБА в момента Никола Йокич продължава да умилява с обикновения си начин на живот и поведение, поради което това лято често изпада в необичайни ситуации по време на почивката си в Сърбия и околностите.

След шоуто, което направи в бар, когато танцува на стол, видео, на което си купува бира в магазин в Босна и Херцеговина, също е хит в социалните мрежи.

Центърът на шампиона Денвър Нъгетс и приятелите му спряха да да си купят освежителни напитки в град Горажде в югоизточната част на страната, а продавачката се шокира, въпреки че дори не подозираше кой стои пред нея.

"Леле, сине мой, колко си голям. Ти си роден за баскетбол", коментира жената, без да знае, че пред нея стои MVP от последните финали на НБА.

От редакцията на klix.ba са се свързали с Дино Зорлак - собственик на магазина, който разказа подробности за срещата.

"Бях в града, когато ми се обадиха и казаха, че Никола Йокич е в моя магазин. Един от работниците зареждал, когато видял известния баскетболист да влиза с приятелите си. Били мили и весели. Никой не можел да повярва какво се случва. Дина, касиерката, ни разсмя всички", откровен е шефът.