на живо

Слуша Цеца, взема милиони и не играе за родината

Йокич никога повече не трябва да бъде викан в националния отбор, беснее депутат

Депутат се изказа брутално по адрес на сръбската баскетболна звезда Никола Йокич заради решението му да не играе за Сърбия на световното по баскетбол.

Утре "орлите" ще играят полуфинал в Манила срещу Канада. За място на финала ще спорят и САЩ и Германия.

Небойша Вуканович коментира златния медал на представителката на Босна и Херцеговина Лана Пудар на световното първенство по плуване за юноши, но и не подмина доброто представяне на четата на Светислав Пешич във Филипините.

"Честито на Лана. Видяхте и как Сърбия победи фаворизираната Литва. Радвам се и за Никола Йокич, трябва да го спомена. Слуша концерт на Цеца, получава 50 милиона по договор и не играе за родината. Той никога повече не трябва да бъде викан в националния отбор.

Тимът може да играем без Йокич и Мицич, които получиха договори за милиони долари. Те са въображаеми звезди", изригна Вуканович в програмата на N1.

След като спечели титлата в НБА с отбора на Денвър, Йокич се отдаде на бурни празненства и купони в родината си, което вбеси сръбските фенове.

Може да гледате пълен запис на "Мача на надеждата", който събра над 20 000 зрители на Националния стадион "Васил Левски" - ТУК.