на живо

Боримиров: Нещата в Левски са много по-добре (ВИДЕО)

Ако продължаваме да стоим в будна кома, ще се случи това, което се случва вече 10 години, отговори Петър Ганев

Боримиров: Нещата в Левски са много по-добре (ВИДЕО)
 

Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров, бе лаконичен след след края на Общото събрание на акционерите.

Шефът на "сините" заяви, че от ръководството са отговорили на всички въпроси и увери, че състоянието на клуба е по-добро от предишни години.

"Мисля, че на всички въпроси на акционерите успяхме да дадем отговор. Тази информация, която излизаше в медиите, че няма прозрачност - сега на всички им се даде обяснение.

Петър Ганев през цялото време е бил в управлението на този клуб. Нещата цифром и словом са доста по-добри от предишни години", каза Боримиров.

За разлика от него бившият член на Надзорния съвет Петър Ганев бе доста остър след Общото събрание на акционерите на „синия“ клуб.

"Ако продължаваме да стоим в будна кома, ще се случи това, което се случва вече 10 години. Към ноември отпадане от всякакви възможности за титла.

Ще видим докъде ще се представим за Купата, след което и почти никакъв шанс за голям трансфер, който да ни помогне да си изчистим дълга. Това направи Мъри. Мъри направи така, че на терена да играят играчи, при трансфери на които можем да ударим цялата главница и тя да изчезне.

Шест месеца това е абсолютно невъзможно. Абсолютно невъзможно е да продадем играч, който да погаси значителна част от дълга към НАП.

Няма разделение на привържениците. Потвърждават, това което знаем. Към НАП е 70/30. Дългът остава много висок. Близо 10 милиона. Лесно се разделихме с Миланов, Попепо, Сонко... Филип Кръстев можеше да остане. А имаме Фадига... Дългът към консултанската компания е 1,2 млн", каза Ганев.

Пред камерата на bTV мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков потвърди позицията си, че е категорично против това ръководство на БФС.

Вижте още във видеото.