на живо

Божигол прогнозира Вечното дерби

И каза Генчев и Томаш да се фокусират върху отборите си

 

Валери Божинов даде своята прогноза за следващото Вечно дерби. Според него сблъсъкът между Левски и ЦСКА на 19 октомври ще завърши с успех с един гол за "сините".

Същевременно бившият играч на Манчестър Сити и Ювентус призова треньорите на двата столични гранда Станислав Генчев и Александър Томаш да се фокусират върху своя тим.

Словесната престрелка между наставниците беше и тема №1 в Епизод 6 от предаването ни "Спортен нюзрум". Тя започна от интервю на Генчев пред Валери Генов за bTV.

 

"Хората искат титли и победи. Генчев и Томаш да се концентрират върху отборите. Ако аз бях на тяхно място, щях да направя точно това. Отборът ми щеше да е безмилостен и гладен за победа. И да гледат Лудогорец", коментира Божигол пред колегите от Мач Телеграф.

Божинов говори след победата на ветераните на Левски над тези на Хасково с 3:2. Двубоят бе в памет на легендата Сашо Костов.

"Трябва да уважаваме легендите си, защото без минало – няма бъдеще", каза екс националът преди той и съотборниците му да получат трофея.