на живо

ЦСКА ще получи най-строго наказание, но не сега (ВИДЕО)

Дисциплинарната комисия си даде отсрочка

ЦСКА ще получи най-строго наказание, но не сега (ВИДЕО)
 

Футболният ЦСКА ще получи най-строгото възможно наказание заради нахлуването на фенове на терена и опита за саморазправа по време на загубения бараж за участие в евротурнирите срещу ЦСКА 1948, но не днес (3 юни).

Това заяви след днешното заседание председателят на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз Юрий Кучев. 

Въпреки че се очакваше именно на първото си заседание след мача от Дисципа за вземат решение, членовете са категорични, че нямат достатъчно доказателства. 

Комисията си даде срок до края на седмицата да събере всички записи на инцидента, а в началото на другата евентуално да вземе окончателно решение. 

Снимка: Lap.bg

"Засега няма решение на скандала. Имаме оскъдица от доказателства. Искаме обективни данни, от записите, от полицията. Има ударени лица. Отлагаме разглеждането на случая. До петък сме дали срок да съберем цялата информация. В зависимост от нея ще преценим кога ще е удобният момент. Все пак всичко трябва да се сдъвче информацията, идват и избори. Може би в началото на следващата седмица ще се съберем и ще вземем решение", заяви Кучев.

В самия край на мача на стадион "Васил Левски" привържениците на ЦСКА нахлуха на терена в опит да се саморазправят с футболисти и на двата отбора. Ясно се видя, че част от тях хвърляха седалки, откъртени парчета бетон и други предмети носеха метални прътове.

Снимка: Lap.bg