на живо

Филипов пред bTV: Имаше голям заряд, показахме характер

ЦСКА обърна ЦСКА 1948

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов е доволен от характера, който са показали футболистите в мача срещу ЦСКА 1948.

Тимът от "Армията" спечели след обрат с 2:1 напрегнатия сблъсък, а преди и по време на срещата имаше напрежение, насочено към ръководството на гостуващия отбор.

"Разбира се, че сме доволни. Мачът имаше голям заряд. Браво на футболистите, поздравявам ги и тях, и техните треньори за това, че успяха да обърнат мача и да спечелим пред тази невероятна публика", каза Филипов пред bTV.

"Техният отбор (б. ред. - ЦСКА 1948) няма какво да го коментирам. За нас е важен нашият отбор, как се представяме ние. Спечелихме поредни три точки в първенството, през второто полувреме показахме добра игра. Хубавото е, че отборът се развива, показва характер. Това, което искахме всички!"

Филипов отказа да даде подробности за хванатия с допинг Георги Йомов, но е категоричен, че ЦСКА не дава забранени медикаменти на футболистите  си.

"Няма от какво да се притесняваме. Нашият клуб не дава забранени стимуланти. Даваме само позволени медикаменти. В момента се разследва ситуацията. Чакаме отваряне на Б-пробата", добави директорът.

Вижте повече във видеото.