на живо

Генчев: ЦСКА е доста назад, спокоен съм (ВИДЕО)

Два отбора отпаднаха от битката за титлата, заяви треньорът на Левски

 

Два отбора вече са отпаднали от битката за титлата. Това заяви треньорът на Левски Станислав Генчев при гостуването си в подкаста на "сините".

Той отказа да назове кои са те, за да избегне напрежение, подобно на това след словесната престрелка с треньора на ЦСКА Александър Томаш, която започна с негово интервю пред bTV, излъчено в предаването "Спортен нюзрум".

"Мога да кажа, че два отбора вече отпаднаха от списъка с конкурентите ни за шампионската титла, но не искам да им казвам имената, за да не се обидят и те. Видяхте каква престрелка се получи, без причина, по медиите. Аз си имам своето мнение. Предполагам, че 99% от хората в България знаят кои ще са претендентите за титлата.", заяви специалистът.

 

"Със сигурност наблюдаваме какво се случва в ЦСКА. Селекцията, която правят, начинът на игра, който иска новият им треньор. Следя всички отбори в България, не само тях. Не може да се готвим само за мача с Ботев Пловдив или за следващите два мача, нашият план е изготвен изцяло до последната среща през зимата и знаем какво да търсим като развитие"

"Прекъсването идва в подходящ момент, защото има какво да работим, за да може за мача с ЦСКА да бъдем в оптимална форма"

"Това е първото дерби, в което аз ще бъда треньор. Дори ЦСКА да е много назад в класирането, за нашите фенове и футболисти е важно да излезем победители, а и за всички в клуба."

"За нас е най-важно да излезем победители от този мач. Аз съм спокоен, защото имаме добър отбор и имаме качествени играчи", коментира още Генчев.

Снимка: Lap.bg