на живо

Генчев: Не ми липсва нищо. Ръководството ми осигурява всичко (ВИДЕО)

Няма защо да не бъдем приети добре в Пловдив, заяви треньорът на Левски

 

Треньорът на Левски Станислав Генчев бе категоричен, че не му липсва нищо за добра работа в клуба. Той не влезе в риториката на колегата си от ЦСКА Александър Томаш, който по-рано днес заяви, че е имал проблем с намирането на фризьор, откакто е начело на "червените". 

Двамата с Генчев се "захапаха" преди седмица, но днес избраха да поддържат добрия тон.

"Нищо не ми липсва в момента, всичко, което съм поискал от ръководството - условия, селекция, лагери, го имам", лаконичен беше специалистът, начело на "сините". 

Снимка: Lap.bg

Утре (5 октомври) Левски гостува на Ботев Пловдив - тим, който Генчев ръководеше за кратко през 2023 г. 

 

"Няма причина да не бъдем приети добре в Пловдив, но аз мисля само как да зарадваме нашите фенове с победа. Със сигурност много идеи не успях да осъществя в Ботев, но нека не ровим в стари рани, не се знае утре какво ще излезе по вестниците. Със сигурност обстановката предразполага футболистите да дадат най-доброто от себе си, темпото да е по-добро, очаквам утре темпото да е над средното за нивото в България, това е плюс за нас", каза Генчев.

Снимка: Lap.bg

 

Треньорът на Левски отправи и критики към медиите: "Доста медии опитват да правят интриги и изкарват в заглавие неща, които не съм казвал. Пишеше, че съм казал, че Ботев щели да имат една точка без мен, никога не съм казвал такова нещо. Търсят начин хората да си продават вестниците, да създават сензации, но всеки си носи отговорност"

Снимка: Lap.bg

В паузата за национални отбори Левски ще играе контролен мач с Хебър.

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK