на живо

Георги Дерменджиев: Лудогорец наистина е силен в момента (ВИДЕО)

Не знам колко ще остане с нас Текпетей, каза треньорът на "орлите"

Георги Дерменджиев: Лудогорец наистина е силен в момента (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, изрази задоволство от проведения лагер в Австрия. "Орлите" приключиха подготовката си там с изразителен успех с 4:1 над Университатя Крайова.

Те изиграха общо 4 контроли, а головата им разлика в края на подготвителния период е 12:1.

"За мен една добра подготовка. Не е шаблон това, което казвам. Играчите се вложиха много в мачовете. На етапа, на който сме, съм много доволен. Подобрихме някои неща, но време беше малко. Ние обърнахме много голямо внимание на функционалното състояние на футболистите", каза пред bTV треньорът на разградчани.

Мнението му е, че Лудогорец наистина е силен в момента, но и противниците са много силни. "Знаем, че очакванията към нас са големи. Ние ще се постараем да осъществим това, за което сме тръгнали.

Групата е голяма, всеки ще получи достатъчно минути. Когато дойде човек, тогава коментираме. Ако решим да вземем някой, ще е класен футболист", допълни Дерменджиев.

Снимка: Lap.bg

Ще бъде ли продаден Текпетей. "Той е добър играч и добър човек, много добре се разбираме с него. Колкото и мачове му остават с нас, вярвам, че ще се раздаде на 100%. Не знам колко ще остане", завърши селекционерът.

Първият мач с Динамо Батуми от първия квалификационен кръг на Шампионската лига е на 10 юли в Разград.