на живо

Христофор Хубчев: Срам ме е от тези уж левскари

Футболистът на Пирин с критики към ръководството на Левски и Драгомир Драганов

Lap.bg

Христофор Хубчев  изрази своето възмущение след вчерашния мач от Първа лига между Пирин Благоевград и Левски. Защитникът на „орлетата“ пострада в края на срещата след сблъсък с Роналдо. След това стана ясно, че Хубчев е с три пукнати ребра и има проблеми с белия дроб.

Той използва социалните мрежи, където отправи критики към ръководството на „сините“ и главния рефер на мача Драгомир Драганов. Ето какво гласи неговият пост:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hristofor Hubchev (@hubchev)

„Първо искам да Благодаря на всички, които ми писаха и обадиха! Но не мога да не си изразя мнението вече в тази ситуация! Първо искам да кажа аз съм повече ЛЕВСКАР от почти всички, които са в ЛЕВСКИ! Безспорно с най-добрата публика и колко да са ме псували или като играя срещу Левски, аз не го приемам лично, защото за тях Левски е най-важно. Обадиха ми се хора от най-различни отбори и футболисти, и треньори, и т.н, но явно за шефовете на Левски това да попиташ един бивш играч на отбора как си, е така от човещина, им е под нивото.... Явно им е по-важно да се оправдаят с нещо като време, терен или нещо др. Не разбирам, защо като Левски са по-добрия отбор, не се свири чист фал (все пак съм с 3 счупени ребра), Драганов заповядай да ти дадем скенера ....и най-срамното - аз съм израснал на „Герена“ и помня, че са ни учили на спортсменство! Това да продължиш да играеш докато лежи играч на др отбор, видимо с проблем не един път в мача, защото ние не сме П..ки в нашия малък отбор ... Срам ме е от тези уж Левскари, които гледат само себе си и съм сигурен ,че не им пука за Левски!“, написа Хубчев.