на живо

Издигат Гонзо за шеф на БФС?

Той е куклата на конци на Михайлов, твърди Георги Градев

Георги Иванов-Гонзо ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз (БФС). Това твърди друг от претендентите за поста - Георги Градев.

С пост в социалните мрежи Градев посочва, че вече е научил кой ще бъде кандидатът на сегашното ръководство на централата за изборния конгрес, който трябва да се проведе на 15 март. Макар и да не посочва директно Иванов, той недвусмислено загатва името му.

"Сега научих кой ще е куклата на конци на Михайлов на конгреса и съм в шок и потрес. Ще ви дам жокер - учил е само до 8-и клас (поне така каза в Шоуто на Слави Трифонов). Ще ви дам още един жокер - не говори чужд език", гласи постът на Градев.

Към момента Иванов все още е технически директор на БФС. Той отговаря и за националните отбори, като наскоро коментира жребия за Лигата на нациите.

След последната европейска квалификация срещу Сърбия бившият нападател на Левски не отрече вероятността да се кандидатира за президент. "Аз вече 15 години, след като съм завършил футболната си кариера, се занимавам точно с това. Не казвам, че ще се кандидатирам, не казвам, че имам такова желание. Казвам, че ние работим добре. Много хора не могат да го видят, защото гледат само резултатите."