на живо

Карлос Охене: Исках да играя с Франсис Нар в Левски

Важно е да разбера философията на треньора, заяви новото попълнение

Карлос Охене: Исках да играя с Франсис Нар в Левски

Любопитно разкритие направи новото попълнение на Левски Карлос Охене. Ганаецът, който беше привлечен от Хебър, се е надявал един ден да играе на стадион "Георги Аспарухов" заедно със своя сънародник Франсис Нар.

"Аз имах и преди това приятели, участвали в мачове на Левски. Например Франсис Нар ми е много близък. И още тогава му казвах, че искам да сме заедно в този отбор. Като пристигнах в Левски, той веднага ми писа да ме поздрави“, коментира халфът.

Нар игра за "сините" през 2016 г. и за близо две години записа 60 мача с 4 попадения. Той е смятан за едно от най-откровените трансферни недоразумения на "Герена".

"Чувствам се добре в Левски и всичко вече е наред със ситуацията ми в клуба. Наистина съм много щастлив да бъда тук сред вас. Много, много бързо взех решението за трансфера си", сподели още Охене пред "Левски ТВ".

"Почувствах се благодарен при дебюта си. Удоволствието е невероятно. С нетърпение очаквам официалните мачове. Чувствам се чудесно с новите си съотборници".

"Първото и най-важното впечатление от треньорския щаб бе в първия ни разговор. Треньорът дойде и ми сподели неговата идея и е важно да разбера философията на игра, която отборът изповядва под негово ръководство. Досега играх в различна система и наистина трябва бързо да се адаптирам към настоящата."

"Искам да помогна на отбора да постигне целите си. В личен план бих искал да вкарам няколко гола, за да мога да се радвам заедно със "синята" публика. Бих искал да спечеля нещо с отбора, би било чудесно", допълни Охене.

"Дошъл съм тук, за да дам всичко от себе си за този велик отбор. Само Левски!"