на живо

Кирил Десподов: Пълният стадион ще ни даде крила (ВИДЕО)

Това, което се случва с Люксембург, не отговаря на потенциала на отбора, предпазлив е Илиан Илиев

 

"Мисля, че е рано да говорим, че сме фаворити. Направихме добри резултати, в момента ситуацията е доста позитивна. Знаем колко е важен този мач. Знаем колко ще ни помогне, ако спечелим трите точки. Пълният стадион ще ни даде криле.

Феновете ни подкрепяха до края и до голяма степен успехът се дължи на тях. Като кажем Люксембург всеки си мисли, че трябва да победим с 3:0. Преди две години играхме контрола срещу тях и определено няма да бъде лесен мачът утре", каза капитанът на България Кирил Десподов преди двубоя срещу Люксембург в Лигата на нациите, който е в събота от 19:00 часа на стадион "Христо Ботев".

Снимка: Lap.bg

"Лъвовете" имат 4 точки до момента след равенство с Беларус в Унгария (0:0) и победа над Северна Ирландия на същия стадион именно с единствен гол на футболиста на ПАОК.

 

"Със сигурност, ако победим, Люксембург ще отпадне от борбата за първото място. Последните две загуби на Люксембург в групата ни учудиха. Това, което се случва с тях, не отговаря на потенциала на отбора", допълни селекционерът на България Илиан Илиев.

Снимка: Lap.bg

След две изиграни срещи България дели първото място в групата с тима на Беларус като и двата отбора са с по 4 точки в актива си. Северна Ирландия е на трета позиция с три точки, а Люксембург е последен без точков актив.