на живо

Кирил Десподов пред bTV: Ще си понесем хейта (ВИДЕО)

До края ще се борим за първото място, оптимист е капитанът на България

 

"Не можем да говорим за подценяване. Не сме отбор, който може да си позволи да подценява някой. Трябва да се отърсим от този мач, но ще бъде трудно. Ще си понесем последствията най-вече от хейта на хората, който ще предстои през следващите дни. Най-малкото е това...", каза пред bTV капитанът на България Кирил Десподов на прибиране след резила в Белфаст. Медията ни бе единствената, която посрещна в София "героите".

Селекцията на Илиан Илиев, която нямаше загуба 9 поредни мача, се сгромоляса срещу Северна Ирландия с 0:5! Двубоят снощи бе от група 3 на дивизия С на Лигата на нациите.

За последно нашите загубиха толкова тежко преди 5 г., когато бяха паднаха 0:6 от Англия на "Васил Левски" в европейска квалификация.

"Ние сме благодарни, че хора и от Англия, и от Ирландия дойдоха да ни подкрепят. Жалкото е, че не успяхме да ги зарадваме. До края ще се борим за първото място. Има още два мача, така че нищо не се знае до последно. Срещу Люксембург и Беларус трябва да дадем най-доброто от себе си и да спечелим", каза още футболистът на ПАОК.

 

"Аз го казах и след мача. И сега, след няколко часа път, със сигурност не съм си променил мнението. Не можахме да подготвим за игра футболистите. Трябва да им даваме самочувствие. С един мач не са станали толкова лоши както и ние, и вие, и футболистите и като цяло отборът. Неприятен резултат", лаконичен бе селекционерът на първия ни отбор Илиан Илиев.

 

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK