на живо

Кирил Десподов пропя на гръцки (ВИДЕО)

Националът иска трофей още този сезон

Кирил Десподов пропя на гръцки (ВИДЕО)
 

Кирил Десподов пя гръцки хит на съотборниците си в ПАОК. Това се случи на вечерята преди днешния полет за Хелзинки, където на "черно-белите" им предстои мач с местния ХИК от Лигата на конференциите. Двубоят е в четвъртък от 19,45 ч.

Видео от изявата на Футболист №1 на България бе разпространено в социалните мрежи на клуба.

Националът се е качи върху стола си и за начало благодари за топлото посрещане.

"Казвам се Кирил Десподов. Много съм щастлив да съм тук. Благодаря за начина, по който ме приехте...", обяви роденият в Кресна футболист, а залата избухна в аплодисменти.

"Ще направя всичко, за да помогна на отбора да спечели много трофеи. Надяван се първият да е още тази година", продължи Десподов, а съотборниците му отново го аплодираха с надеждата "представлението" да започне. Чуха се подвиквания: "Песен, песен".

"Ок, ще ви изпея едно гръцко парче. За вас момчета...", престраши се най-накрая българинът и на импровизиран микрофон подхвана хита на местната звезда Триандафилос - "Se Perno Gia Na Sou Po".

По този начин бе спазена традицията новобранците в ПАОК да пеят пред отбора. Бившият футболист на Лудогорец подписа с гръцкия тим през септември, а в неделя направи своя дебют за "черно-белите" при нулевото равенство в дербито на Солун с Арис.