на живо

Лечков: Нямаме нужда от такива фенове (ВИДЕО)

От УЕФА благодариха, било е правилното решение, заяви вицепрезидентът на БФС

Лечков: Нямаме нужда от такива фенове (ВИДЕО)
 

Решението мачът да се играе без публика е било правилното и от УЕФА благодарили. Това заяви пред медиите вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков след драматичното равенство 2:2 между България и Унгария.

Той допълни, че отборът няма нужда от такива фенове, а БФС не е предизвикал днешните ексцесии, до които се стигна на масовия протест срещу 18-годишното управление на Борислав Михайлов.

"Аз съм тук пред вас. Не знам кой какво е казал. Моите уважения. И аз съм бил кмет, всеки гледа да са му чисти ръцете.", коментира Лечков по повод изказване на кмета на София Васил Терзиев.

"Играе националният отбор, не Лечков или Михайлов. Момчетата играха добре, честитя на унгарците, че се класираха. Нов треньор, нов тласък."

Снимка: Lap.bg

"Току-що се разделям с хората от УЕФА, те благодариха и казаха, че решението е било правилно. Момчетата и отборът имаха нужда от нормалните и добрите фенове. Ние също имаме нужда от тях, но нямаме нужда от такива фенове. Това не е нормална обстановка, но не сме я предизвикали или продиктували ние". продължи той.

"Добре, колко фенове бяха. 500. Ако искате да говорим сериозни неща - оставам, ако не - тръгвам.", коментира още Лечков.

Междувременно друг герой от САЩ '94 - Емил Костадинов, показа среден пръст на медиите. 

Вулгарната постъпка идва в навечерието на велика годишнина - в петък (17.11) се навършват точно 30 години от фамозното изпълнение на нападателя във вратата на Франция в Париж, с което той класира България за мондиала.