на живо

Левски погасил над 3 милиона към НАП

Наско Сираков: Бих се радвал да побеждаваме всеки мач, това не е възможно

 

Собственикът на Левски Наско Сираков говори за представянето в евротурнирите и какво предстои за "сините".

Той отбеляза, че най-важният мач за клуба е този с Националната агенция за приходите. Сираков разкри и дали Билал Бари скоро ще се завърне в игра.

"Смятам, че отборът в момента е в добро състояние, показа го последният месец и половина в европейските клубни турнири. Представихме се добре, с малки изключения, и в шампионата. Всичко е нормално и спокойно", сподели голмайстор №1 в историята на клуба в ефира на БГ Радио в предаването "Спорт в БГ".

Снимка: Lap.bg

"Мисля, че Айнтрахт е прекалено голяма хапка за нас в този момент. Далеч сме още от тяхното ниво, трябва да се работи много в България, за да стигнем до тези клубове", допълни Сираков.

"С Ники Костов се познаваме от 35 години и мисля, че изборът ми беше добър и правилен. Той го доказва с работата си в клуба", каза още той.

"Аз няма да влизам в подробности, водят се разговори с всички футболисти, на които им изтичат договорите.

Дори да има такива, които не желаят да подновят договорите си – това е техен проблем", заяви Сираков, допълвайки, че Ивелин Попов си е тръгнал по собствено желание от "Герена".

След това той коментира и селекцията.

"Аз не обичам спекулациите на тази тема. Последните месеци прочетох изключително много глупости. Каквото е във възможностите на клуба, ще бъде направено. Нито Николай Костов ми е извивал ръцете за нови играчи, нито търся централен нападател. Ние имаме двама. Бари още се възстановява и се надявам до 3 месеца да го видя в игра.

Трансферният прозорец приключи, каквото и да говорим сега, вече е минало. Не е имало някакъв специален интерес, който да ни задоволява.