на живо

Ники Костов: Уелтън беше душата на Левски (ВИДЕО)

"Търсим атрактивни футболисти, които да задоволяват нашата публика, която е доста взискателна"

Ники Костов: Уелтън беше душата на Левски (ВИДЕО)

Левски търси попълнения в Южна Америка след провала с трансферите на Алекс Колев и Ангел Бастунов. Треньорът Николай Костов призна, че заради продажбата на петима играчи дори и той не знае как ще изглежда отборът срещу Пирин Благоевград утре.

"Имахме разговори за Бастунов, не се получиха нещата, пропаднаха. Така беше и с Колев. Все още търсим футболисти от Южна Америка", призна Костов и допълни:

"Всеки българин е добре дошъл в Левски, стига да може да привлече вниманието ми и да отговаря на изискванията. Изцяло сме обърнали поглед и към нашата школа. Това са процеси, които не спират при нас и за тях постоянно говорим с ръководителите.

Снимка: Lap.bg
Наблюдаваме всички български футболисти. Аз имам вече ясна представа, тъй като вече съм половин сезон в Левски. Ясно ми е кои играчи отговорят на стила на Левски", каза Костов.

"Много ще ни липсва Уелтън. Те всички липсват, но Уелтън беше душата на отбора. Той беше изпратен подобаващо от публиката, защото беше неин любимец, беше сърцето и душата на тима. Трябва да намерим заместници на Уелтън, да търсим играчи, които са атрактивни, за да задоволяват нашата публика, която е доста взискателна", смята наставникът на "сините".