на живо

Официално: Левски има нов треньор!

Договорът му е за 2 години

 

Станислав Генчев е новият треньор на Левски. Това обявиха "сините" на официалния си сайт!

Договорът му е за 2 години. 

По-ранно днес специалистът се появи на стадион "Георги Аспарухов" и проведе разговори с мажоритарния собственик Наско Сираков и изпълнителния директор Даниел Боримиров.

"Станислав Генчев е новият старши треньор на представителният тим на „ПФК Левски“. Договорът на специалиста е за срок от 2 години. В щаба на Станислав Генчев влизат помощник-треньорите Живко Миланов и Дарко Тасевски, треньорът на вратарите Йордан Господинов и кондиционният треньор Петър Пеев.

Снимка: levski.bg

Ръководството на „ПФК Левски“ ще представи официално Станислав Генчев, като допълнително ще обяви датата и часа на събитието.

Станислав Генчев е роден на 20.03.1981 г. Започва професионалната си футболна кариера в „Левски“, през сезон 1998/99 година, записвайки 75 мача и 7 гола със „синия“ екип. С „Левски“ е шампион на България за 2001 година, четирикратен носител на националната купа – 2000, 2002, 2003 и 2005 година и носител на Суперкупата на България за 2005 година.

Снимка: Lap.bg

Треньорската кариера на Станислав Генчев стартира в „Етър“ през сезон 2017/2018 година. За последно специалистът бе начело на „Крумовград“, а преди това е водил „Лудогорец“, „Локомотив“ (София) и „Ботев“ (Пловдив).