на живо

Пребиха футболист на Черно море (СНИМКИ)

Велислав Василев е под въпрос за гостуването на ЦСКА за Купата на България

Охранители в дискотека във Варна са пребили футболиста на Черно море Велислав Василев. Инцидентът се разиграва преди няколко дни, а причината за побоя била … грешка. Това стана ясно, след като самият играч разказа за случилото се.

"Бяхме се събрали с приятели в една от дискотеките в града. В някакъв момент до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и започна да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми каза бе: "На теб колко пъти ще ти обяснявам да не се облягаш на масата".

Изобщо не разбрах за какво става въпрос и в момента, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула. След като паднах на земята, усетих ритници. В някакъв момент ме вдигнаха и отново ме повлякоха към изхода.

Докато ме влачиха, усетих как друг гард, който беше до входа, ме удари с юмрук в носа. Не можах да се предпазя, тъй като ми държаха ръцете. След това ми се губи какво точно се случи", разказа самият играч.

Впоследствие става ясно, че охраната e предупреждавалa клиент неколкократно да не се подпира на масата, като това било изискване на собствениците. Проблемът идва от това, че охранителят е объркал нарушителя и е налетял на нищо неподозиращия футболист.

Състоянието на играча притеснява лекарския щаб на Черно море. Причината е, че за момента футболистът е под въпрос за гостуването на ЦСКА за Купата на България на 4 април на "Българска армия".

"Извадих си медицинско и ще ги съдя. Не е нормално това да се случва. Охранителите в заведенията са там, за да пазят хората и да предотвратяват конфликти, а не да ги създават", каза още Василев.

Това е втори случай с пребит професионален футболист в рамките на дни. Припомняме, че вратарят на Спортист Своге Мартин Величков бе нападнат в СПА-центъра на столичен хотел, вследствие на което е опериран заради счупени скула и нос.