на живо

Саша Илич: Беше ни трудно срещу отбор, който се защитаваше добре

Хората живеят за дербито с "Левски", не може да е обикновен мач, каза треньорът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че е доволен от представянето на своите при победата с 2:0 срещу "Славия", но "червените" имат още над какво да работят и ще го направят в седмицата до дербито с "Левски". Той призна, че на "армейците" е било трудно през първата част, когато "Славия" се бранеше отлично.

"Имахме един труден мач срещу отбор, който стоеше много добре в отбрана. Доста опасни бяха на контраатака. Вкарахме два бързи гола през второто полувреме и след това стана много по-лесно.", започна наставникът на ЦСКА.

"И тази вечер имаше неща, които ни се получиха, и други, които не се. Има неща, на които трябва да обърнем внимание. Записахме победа и имаме една седмица, за да се подготвим за мача с "Левски". Ще видим дали тримата нови ще попаднат в състава."

Снимка: Lap.bg

"Мачът срещу "Левски" не може да бъде обикновен. Хората живеят за това дерби. Гледах последния половин час от срещата им с "Локомотив" София."

"Днес и през първата част имахме възможност да създадем опасни ситуации, но ни беше трудно да играем срещу отбор, който се защитаваше много добре. Ако искаме да постигнем добър резултат срещу "Левски", всички футболисти трябва да дадат максимума от себе си."