на живо

Саша Илич: Мачът срещу Левски е преломен

Още не сме близо до спечелването на титлата, но с всеки мач се приближаваме

Lap.bg

"Смятам, че този сблъсък ще бъде преломен, въпреки че два кръга след това имаме мач с Лудогорец", каза треньорът на ЦСКА Саша Илич за дербито с Левски.

Той даде интервю за сръбския "Журнал".

"Наясно сме, че няма да е никак лесно, но ако искаме да постигнем желаната цел, трябва да спечелим всичко до края. Още не сме близо до спечелването на титлата, но с всеки мач се приближаваме".

"До края на сезона имаме пет мача, а след това ще играем още пет двубоя в плейофите. В 28-ия кръг ни гостува Лудогорец и от този мач много ще зависи плейофът. За нас е важно да останем на първо място, в такъв случай ще приемем Лудогорец и в плейофите.

Ние сами може да увеличим шансовете си да спечелим титлата, ще ги използваме, ако сме отбор от шампионски калибър", продължи той.

"Адаптацията ми в България не беше трудна. Ние сме подобни хора, разбираме се добре, обичаме футбола по един и същи начин... Българското първенство е подобно на нашето, качеството бавно се повишава с напредването на няколко клуба, които са зад доминиращия Лудогорец", сподели Илич.