на живо

Илич: Обещавам да вложа максимално, за да направя нещо добро за ЦСКА

Новият треньор на "червените" с първа изява пред клубния сайт

Новият треньор на ЦСКА Саша Илич обеща да направи всичко възможно, за да постигне добри резултати с тима и да спечели трофей. 

Той даде първото си интервю пред клубния сайт в деня на първата тренировка на "червените" от подготовката за новия сезон.

"Първите ми впечатления са позитивни. ЦСКА е голям отбор, има хубава база в "Панчарево". Момчетата направиха добра тренировка днес и се навявам, че всичко ще е наред. Знам, че ЦСКА е най-добрият отбор в България. Аз играх в един голям клуб в Сърбия - "Партизан", който е подобно на ЦСКА в България. Знам, че очакванията тук са много големи. И всички се надяваме, че ще успеем да постигнем важни неща. Като начало обещавам, че ще бъда отдаден на всичко, което правим, че ще вложим максимално труд, желание и работа заедно с футболистите, за да направим нещо добро за ЦСКА", заяви Илич. 

Той загатна, че ще използва по-офанзивен стил на игра.

Снимка: cska.bg

"Аз играех като офанзивен футболист и се определям като такъв треньор. ЦСКА като отбор трябва да играе офанзивно. Това е задължително, ако искаш да постигнеш нещо добро, да се бориш за трофей. От това няма да се откажа", заяви сръбският специалист.

ЦСКА е вторият мъжки тим, на чело на който застава Илич. Преди месец той напусна треньорския пост в "Чукарички" и беше сред фаворитите за нов наставник на "Партизан".

Тагове:

цска Саша Илич