на живо

Сдружението: Спечелихме битката за договора и парите

Ще водим войната, докато не възтържествува ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА!

Поредната спечелена битка. Така сдружението "Левски на левскарите", което притежава 10% от акциите на клуба, определи съобщението на генералния спонсор. В него се посочва, че досегашният договор за управление се прекратява, а задълженията по него се опростяват. В същото време средствата, отделяни от компанията за отбора, ще бъдат увеличени повече от двойно.

Скъпи Левскари,

Днес е Празник!

Ето, че във „Войната за ЛЕВСКИ“, която водим от години, вече можем да се похвалим с поредната спечелена битка. Битка, започната от Ивайло Ивков, в ролята му на изпълнителен директор на ЛЕВСКИ, подкрепена от Станимир Стоилов като лидер на Левскарите и визионер за бъдещето на любимия ни клуб и продължена от нас, като Левскари, които ще я водим докато не възтържествува „ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА!“.

Един абсурден и без аналог в световната практика договор, по силата на който един футболен клуб се управлява от спонсора си и задлъжнява към него, е вече в историята!

В същото време, обидно малката сума пари, които досега спонсорът плащаше на Клуба, за да се асоциира с най-голямата марка в България – ЛЕВСКИ, вече е увеличена!

Само ЛЕВСКИ!

Левски на Левскарите!