на живо

Ще им върви ли по вода? Левски загря за ЦСКА с 4:0!

Илиян Стефанов се завърна с два гола за "сините"

 

Левски победи Хебър с 4:0 в контролна среща, играна под проливния дъжд на "Герена". Проверката бе белязана от завръщането на Илиян Стефанов след 7-месечна пауза. Стефанов игра половин час и отбеляза два гола – за 3:0 и 4:0.

Травмата преди над половин година се случи именно срещу пазарджиклии.

Първите две попадения за „сините“ вкараха Мустафа Сангаре и Клемен Икена през първата част.

Снимка: Lap.bg

Контролата бе последната проверка за тима на Станислав Генчев преди дербито с ЦСКА на 19 октомври.

"Най-важното е футболистите да не губят ритъм, да поддържат форма. Исках от тях да се изразходят физически, те напредват. Ударихме три греди, вкарахме 4 гола. В атака беше доста добре, в защита имаше някои грешки, но добра контрола", каза треньорът на Левски Станислав Генчев.

 

"За мен е добре, че Илиян Стефанов се завърна. Чисто игрово му трябват още няколко мача, заяви Генчев на въпрос дали е възможно той да играе срещу ЦСКА след седмица.

Снимка: Lap.bg

"Аз никога не правя генерални изводи само от един мач. Всичко, което тренираме и сме изиграли в предишните мачове, го оценяваме обстойно – какво трябва да подобрим, как да подходим в мача с ЦСКА. Вече имаме някаква идея, но всички тези неща ще ни дадат допълнително информация как да играем срещу ЦСКА, за да излезем победители", каза още треньорът на "сините".