на живо

Стилиян Петров: Имам приятели, играя футбол. Това не значи нищо

"Българският футбол трябва да се освободи", заяви бившият капитан на националния отбор

Стилиян Петров: Имам приятели, играя футбол. Това не значи нищо

Бившият капитан на националния отбор по футбол - Стилиян Петров, заяви, че не вижда нищо лошо в снимката си с бившия премиер Бойко Борисов. Той я публикува в своята страница в социалните мрежи ден преди Конгреса на БФС за избор на нов президент. 

Петров е част от щаба на един от фаворитите за поста - Димитър Бербатов.

"Аз заставам с лицето си пред всички вас. Не крия неща. Аз не се крия. Това, че имаш приятели и играеш футбол, имаш различни взаимоотношения, това не означава абсолютно нищо. Аз съм такъв човек", заяви той.

Снимка: Lap.bg

На Конгреса Стилиян пристигна с бившия си съотборник от националния тим Мартин Петров, който също подкрепя Бербатов. Двамата заявиха, че очакват победа.

"Българският футбол трябва да се освободи. Ако българският футбол иска да продължава по същия начин, ще продължи. Ако иска да види нещо различно, ще гласува... Ние сме се срещнали с абсолютно всички клубове. Показали сме уважение от най-малките до най-големите. Те ще преценят дали тази система трябва да работи по този начин", заяви Стилиян Петров.

Снимка: Lap.bg

„Желанието има голямо, но културата и начина на работа на някои хора не се е променила и няма да се промени. Това е големият проблем. Дано клубовете вече са узрели“, добави той.