на живо

Стилиян Петров след финала: Повече хора има на някои сватби

През 2023 г. в България играта е победена от години, изпълнени с корупция, немарливост и незнание, гневен е бившият капитан на България

Стилиян Петров след финала: Повече хора има на някои сватби
 

Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров, който в момента е част от екипа на Димитър Бербатов в битката за смяна на властта в БФС, коментира финала за Купата на България и малкото зрители на Националния стадион "Васил Левски".

"Финал за Купата на България. Провежда се на Националния стадион "Васил Левски". Голям трофей е готов за грабване. Всичко се решава в един мач. Събитие веднъж в сезона.

Снимка: Lap.bg

Трябва да е нещо, което вълнува всички и никой не иска да пропусне, дори и тези, които обикновено не следят футбола. Билети трябва да са трудни за намиране. По трибуните атмосферата трябва да не може да се опише с думи, трябва да се почувства.

Реалността обаче е друга. През 2023 г. в България играта е победена от години, изпълнени с корупция, немарливост и незнание.

Финалът за Купата на България на стадион с капацитет 42 000 привлече 500 души! 500 човека!!

Колко зле трябва да са нещата, че такова престижно събитие в националния футболен календар, е с по-малка посещаемост от някои сватби?!