на живо

Стойко Сакалиев се оженил бос за любимата си Габи (ВИДЕО)

Два дни бившият футболист носил годежния пръстен в джоба си

Любимецът на феновете на ЦСКА Стойко Сакалиев, който е администратор в любимия си клуб, смени отбора. От този на ергените, мина в този женените мъже.

В края на юли той мина под венчило с любимата си Габриела. Двамата си казаха „да“ на градинско парти, само в компанията на децата си.

Двамата започват да си пишат в социалните мрежи на 1 март, а на 7 март е първата им среща на живо.

"Тя ми писа първа, аз веднага отговорих. По това време бях в Англия при дъщеря ми. Първото усещане при срещата ни, бе сякаш се познаваме от години - чувство, поглед, усмивка, разговор, ласки... и вече си сигурен, че това е твоят човек", разказват щастливите влюбени в ефира на "Преди Обед".

Бившият нападател предлага брак на Габи в средата на юли. Тогава тя публикува снимка с пръстен на фона на Народния театър „Иван Вазов“ и написа: Категорично "да".

Тя е професионален фитнес инструктор, а освен това изготвя програми за здравословно хранене.

Габи има две деца, а Саката е горд баща на Любомира, плод на брака му с Жулвена.

"Поръчах годежния пръстен на един мой приятел в Бургас. Има ателие в Бургас. Размер 52. По "Еконт" ми го прати. Два дни го носих в джоба, навсякъде беше с мен. И реших да й предложа пред Народния театър. Искахме сватбата да е само с децата. Оженихме се боси и беше велико", споделя Стойко.

След малко той ще е гост на Илия Илиев в студиото за "Мача на надеждата". Не го пропускайте - 16.00 ч. пряко по bTV Action и на btvsport.bg.

"Хубаво е стадионът да бъде пълен, за да усетят хората подкрепата".

Още от гостуването на младото семейство вижте във видеото.