на живо

Тарторът на агитката на ЦСКА: 8 години безхаберие и селяндурско управление

Росен Петров се извини на новото ръководство на клуба

 

Един от емблематичните фенове на ЦСКА Росен Петров, известен с прякора Животното, заяви, че гневът на привържениците, прераснал в нахлуване на терена и сблъсъци по време на баража срещу ЦСКА 1948, не е бил насочен към новото ръководство в лицето на Стоян Орманджиев и Филип Филипов. 

Ултрасите са нахлули на терена в отговор на претенциите на футболисти към треньора Стамен Белчев и на "8 години безхаберие, селяндурско управление, кърпене на парче, 8 години безвремие, 8 години говорене и нищоправене".

С тези думи Петров описа периода, в който Гриша Ганчев и синът му Данаил бяха начело на "червените". 

"Имаше едно махленско управление в ЦСКА 7-8 години. Агитката на ЦСКА в наше лице на сектор „Г“ и другите сектори, бяхме осем години плътно зад тези господа. Изпихме доста горчиви чаши. Ние сме доказали в годините нашата преданост. Когато обаче, според нас, нещата не се случват така, както трябва, то ние реагираме", обясни емблематичния фен и добави:

Снимка: БГНЕС

"Онзи ден за част от феновете на ЦСКА просто чашата преля от тези 8 години безхаберие, селяндурско управление, кърпене на парче, 8 години безвремие, 8 години говорене и нищоправене. Извинявам се на новото ръководство, че те ще берат негативите на това, което се случи. Много търпяхме, наистина".

Снимка: Lap.bg

Петров се извини на сегашното ръководство, което не сполучи в опит да успокои агитката.