на живо

Томаш след мача с Левски: За мен това е дузпа (ВИДЕО)

"Ние сме на дъното, но човек е силен, когато успее да се изправи и продължи напред", заяви треньорът

 

Треньорът на ЦСКА Александър Томаш изрази мнение, че в полза на ЦСКА не е била отсъдена дузпа по време на дербито с Левски, в което "червените" записаха загуба с 0:1. 

Спорната ситуация е от края на първата част, когато Исека успя да излезе лице в лица с вратаря на Левски Матей Маркович. 

"Аз съм човек, който искам да гледам фактори, които зависят от мен. Запознат съм със ситуацията, имам мнение, червената общност трябва да знае, че за мен това е дузпа", заяви той.

Снимка: Lap.bg

Загубата остави "червените" на незавидното 14-то място в класирането.

 

"Ние сме на дъното, но човек е силен, когато успее да се изправи. Имаме само един път, да трупаме победи", каза Томаш и добави:

Снимка: Lap.bg

"Не искам да гледам назад, трябва да се справяме със ситуацията. В ЦСКА всеки ден трябва да се справяш с абсолютно всичко. Не съм психолог, имаме психолог, но какво значи да отърся футболистите? Това е ЦСКА, всеки трябва да показва, че заслужава да е в ЦСКА".

Той коментира още, че е взел мерки срещу поведението на Марселино Кареасо, който посегна към детето, подаващо топките, в края на мача. 

Снимка: Lap.bg

"Всеки човек греши, футболът е игра, първо трябва да сме хора преди всичко. Не толерирам подобно поведение на футболист, децата са нашето бъдеще, всеки греши и всеки трябва да се поправи. Аз съм взел мерки, но това не означава, че ще зачеркна който и да е футболист. Напрежението е огромно и това показва желанието", каза Томаш.

Утре (24 октомври) "червените" посрещат Ботев Враца, който е на 15-то място в таблицата.