на живо

Вили Вуцов: Жив труп съм, синът ми ми вдига гащите (ВИДЕО)

Разтърсващата изповед на култовия треньор

Вили Вуцов: Жив труп съм, синът ми ми вдига гащите (ВИДЕО)

"Аз в момента съм, да не кажа голяма дума, жив труп. Светльо (вратарят на "Славия" Светослав Вуцов) е тук, той ме взе от болницата. Благодарен съм му - за това, което той прави за мен, не знам как ще му се отблагодаря. Вдига ме от кревата, сваля ме надолу, вдига ми гащите, обува ми ги, води ме до болницата с колата, връща ме.

Снимка: Lap.bg

Има затруднения след контузията. Ще се справи с тях, убеден съм. Той е мъж с главно М", казва наставникът на втородивизионния Янтра Велислав Вуцов, който говори пред клубния канал за тежкото си здравословно състояние.

"При мен нещата наистина са на тежка борба. Изкарах толкова време по болници - на много силни лекарства, инжекции. Дълъг ще е периодът на възстановяване при мен", заяви той.

Вили Вуцов, син на легендарния Иван Вуцов, страда от диабет и това е причината за здравословните му проблеми. 56-годишният специалист е подложен на лечение, което затруднява работата му като треньор. Той обаче прави и невъзможното, за да е до момчетата си от Янтра.

Те го подкрепиха, излизайки с фланели с надпис "С теб сме, Вили" при гостуването на Спартак Плевен в неделя. А след него посветиха победата с 1:0 на треньора си.