на живо

Вижте на какво прилича сутрин: Хайнц пиел и залагал

Брадли се Нойер също ходи пиян на рехабилитация, разкри Кюстендилеца

Вижте на какво прилича сутрин: Хайнц пиел и залагал

Звездата на ЦСКА Тобиас Хайнц има проблем с алкохола и казината. Това твърди тарторът на сектор Г Иван Велчев-Кюстендилеца. Той направи разкритието в социалните мрежи след равенството 1:1 със Славия.

Нарвежецът, който започна много силно престоя си на "Българска армия", в последните месеци е бледа сянка на себе си. Той игра слабо и на стадион "Александър Шаламанов" в петък и беше заменен в средата на второто полувреме.

"Хайнц има голям проблем с алкохола и казината. Затова и играе слабо напоследък. А псуването на треньора в нашия отбор може да доведе единствено до "сготвяне" на треньора", написа Кюстендилеца.

На въпрос на потребител дали твърдението отговаря на истината, Велчев отговаря: "Не, е така си го пиша за разнообразие, ако искаш мога да те изпратя да видиш на какво прилича в 6 сутрина...".

Това не е единственото разкритие на Кюстедилеца. Според него проблем с алкохола има и нидерландецът Брадли де Нойер, който се възстановява от тежка контузия. "Да, и Де Нойер пие, за Линдсет не знам дали е така. Но Де Нойер ходи редовно пиян на рехабилитации", написа лидерът на "червената" агитка.