на живо

Фюри е под пара: Аз съм най-добрият, живял някога! Чисора е лайно

Тайсън е пратил договор на Дерек да трети мач

Reuters

Тайсън Фюри (32-0-1) обяви, че планира да се върне на ринга и е готов да се бие срещу Дерек Чисора в трети мач помежду им. Шампионът на WBC в тежка категория обаче твърди, че Дел Бой опитва да избяга от подобна среща.

Фюри пусна изявление в Instagram и обяви, че договор вече е пратен на Чисора. Той защити успешно титлата си през април срещу Дилиън Уайт и след това обяви пред 94 000 на „Уембли“, че се оттегля. Слухове за следващ негов бой обаче не спират, като всички очакват той да срещне победителя от Джошуа – Усик в обединяващ всички титли двубой. Преди месец Чисора надви Кубрат Пулев и сложи край на серията си от 3 поредни загуби.

Снимка: Matchroom Boxing

„Това е за Дерек „лайното“ Чисора, който бяга от трети мач помежду ни. Наричаш се „войната“, а всъщност трябва да се наричаш „пиле“, защото опитваш да избягаш от трилогията и най-големия хонорар в кариерата си. Подпиши шибания договор и спри да бъдеш лайно“, изригна Фюри в Instagram.

Циганският барон два пъти до момента се излизал на ринга срещу Чисора. През 2011 г. спечели със съдийско решение, а през 2014 г. принуди Дел Бой да си остане на стола си в ъгъла в 10-ия рунд.

Фюри не остана длъжен и на последователите си в Twitter. „Аз съм най-добрият, по дяволите! Аз съм най-добрият, живял някога! Аз съм истинският бос на тежка категория. Аз притежавам тези шибаняци!“, обяви Фюри във видео. Той е класиран като най-добрият активен боксьор в своята категория в света от ESPN.