на живо

Майк Тайсън: На Джошуа ще му бъде много трудно

Излизам да го нокаутирам, надъхан е британецът

Getty Images

Майк Тайсън смята, че Антъни Джошуа трябва да избегне по всякакъв начин ударите на 35-годишния Олександър Усик, ако иска да има някакъв шанс за отмъщение в Джеда. „Ще бъде трудно да го победим“, каза Железния Майк по време на интервю с Марио Лопес в Instagram Live. „Усик е много бърз и винаги намира място, където да те удари".

Снимка: Reuters

Самият Ей Джей няма намерение да повтаря тактиката от първата си среща с украинеца, когато британецът опита да надиграе съперника и да спечели по точки. Миналият септември Ей Джей загуби с единодушно съдийско решение в Лондон и отстъпи титлите си на WBO, WBA и IBF. Тази събота двамата се сблъскват в реванш в Саудитска арабия.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anthony Joshua (@_joshua_bxng_)

;

"Излизам да го нокаутирам", надъхан е Джошуа. "Винаги, когато правя спаринг или се бия срещу някого, усещам как духа им постепенно спада. Честно казано гледаш човека директно в очите и тялото и може да видиш как с всеки удар съперника бавно започва да пада. Изкуството на бокса е да удряш съперника и да не позволиш да те ударят. Боксираш се, за да останеш далеч от съперника. Това обаче не е моят стил. Аз искам да съм близо до противника. Да направя нещата трудни за него. Това е планът ми", завърши британецът, цитиран от Daily Mail.