на живо

Лудогорец отказа Батуми за едно полувреме (СНИМКИ)

3:1 в Разград, реваншът изглежда протоколен

 

Лудогорец победи Динамо Батуми с 3:1 в първи мач от първия кръг на Шампионската лига и взе добър аванс за реванша след седмица в Грузия.

Още преди почивката разградчани вкараха два гола, дело на Бърнард Текпетей в 13' и Рик Джонатан в 24'. В началото на втората част гостите върнаха едно от попаденията чрез Владимер Мамучашвили.

Снимка: Lap.bg

В 72' Лудогорец си върна аванса от два гола. Норвежецът Аслак фон Витри изпълни много прецизно пряк свободен удар фронтално срещу вратата и стреля покрай стената в левия ъгъл на вратата на Рикардо Силва.

Реваншът е следващата сряда, 17 юли в Батуми.

Снимка: Lap.bg

Ако Лудогорец се класира напред в турнира в следващата фаза ще играя в победителя от двубоя между Динамо Минск и Пюник Ереван.

Снимка: Lap.bg

"Мисля, че 3:1 е добър резултат. При гола на Динамо играчите спряха да играят, защото някой свири не знам откъде.

Не е имало отпускане. Ние играем първи мач, докато на тях им е трети. Ние не сме на 100% игрова форма.

Бих оценил състоянието като добро. Всички се вложиха и искаха да играят. Третият гол беше индивидуално качество на Аслак Фон Витри.

Съперникът има по-добра атака и по-слаба защита. Няма как да има отпускане. Това не влиза в никакви сметки. Това са мачове, които се играят, за да се печелят", каза след мача треньорът на разградчани Георги Дерменджиев.

Снимка: Lap.bg

Снимка: Lap.bg

Снимка: Lap.bg