на живо

НА ЖИВО: Късните мачове в Шампионската лига

Гледайте пряко комбинирано предаване на платформата Champions TV

 

Гледайте всички късни мачове от основната фаза на Шампионската лига чрез платформата Champions TV.

За първи път в историята мачове от Шампионска лига ще има в четвъртък, както и през януари. Емоциите ще са върхови, достъпът до тях – за всеки на Champions TV.

Най-гледаният футболен турнир в Европа за 70-и сезон! Сега обаче – с нов формат и нов брой отбори.

РЕГЛАМЕНТЪТ

Понятието "групова фазa" остана в историята след жребия на 29 август в Монако. Така в битката за най-ценното клубно отличие сили ще премерят не досегашните 32 отбора, а с 4 повече.

Промяната, която УЕФА въведе, поставя тимовете в общо класиране. Всеки отбор ще изиграе по 8 мача срещу различни съперници. Това ще определи първите осминафиналисти. Завършилите от 9-о до 24-о място ще се срещнат в елиминационен сблъсък, в който ще определят съперниците на първите, достигнали до елиминационната фаза.

Разлика има и при тези, които отпадат от Шампионската лига, в случая на позициите от 25-о до 36-о място. Те няма да продължат в Лига Европа, а приключват участието си в евротурнирите.

 

Срещите от 9-о до 24-о място ще са на 13-и и 20-и февруари 2025 г., осминафиналите – на 4/5 и 11/12 март 2025 г., четвъртфиналите – 8/9 април и 15/16 април, полуфиналите – 29/30 април и 6/7 май. Директният сблъсък за трофея ще се състои на 31 май на „Алианц Арена“.

Програмата вещае поредната порция от запомнящи се мачове по европейските терени в спора за „Ушатата“.

Платформата Champions TV ще е ваш спътник за поредна година. Комбинираното предаване ще бъде излъчвано във всички вечери с Шампионска лига и ще ви направи съпричастни с най-интересното от късните мачове с коментар в реално време.

Събитията може да следите, както винаги във всички канали на bTV Media Group: в ефира на две телевизии - bTV Action и RING, както и на платформата VOYO.bg.

От началото на този сезон в Шампионската лига, платформата Champions TV, която показва по уникален начин в реално време и едновременно всички късни мачове, които се играят преди фазата на плейофите, става достъпна за българския потребител и във вторник.

От тази есен, всяка вторник вечер, по време на мачовете от основната фаза на Шампионската лига, феновете ще имат възможност да гледат на живо комбинирано предаване от седем срещи. Предаването ще се излъчва директно онлайн на btvsport.sportal.bg/championstv/ – напълно безплатно и без нужда от регистрация.“ Само в този първи кръг днес обаче късните мачове са четири.

КЪСНИТЕ МАЧОВЕ ТАЗИ ВЕЧЕР:

МАНЧЕСТЪР СИТИ - ИНТЕР

ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН - ЖИРОНА

БРЮЖ - БОРУСИЯ ДОРТМУНД

СЕЛТИК - СЛОВАН БРАТИСЛАВА