на живо

НА ЖИВО: Всички мачове в Шампионската лига тази вечер

Прякото комбинирано предаване по Champions TV започва в 21:55 ч.

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Възможно ли е?

Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще бъде достъпна на сайта btvsport.bg за късните мачове в сряда вечер!

Натискайки бутона на Champions TV, може да се насладите на цели 6 срещи от смартфона, таблета или компютъра си. Динамичното "телепортиране" в стадионите от цяла Европа ще ви даде възможност да не пропуснете нито един важен момент!

Футболният маратон в каналите на bTV Media Group стартира в 19:45 ч. със "Аякс" - "Рейнджърс" по bTV Action и "Айнтрахт" Франкфурт - "Спортинг" Лисабон по RING.

От 22:00 ч. са двубоите: "Наполи" - "Ливърпул", "Интер" - "Байерн", "Тотнъм" - "Олимпик" Марсилия, "Атлетико" Мадрид - "Порто", "Брюж" - "Байер" Леверкузен и "Барселона" - "Виктория" Пилзен.

Те ще бъдат излъчени безплатно и без регистрация на сайта ни btvnovinite.bg в комбинирано предаване на онлайн платформата Champions TV.