на живо

Благо Георгиев се ожени за Полина

Бившият футболист вдигна пищна сватба с новата си любима

Instagram

Бившият футболист на националния отбор и "Славия" Благой Георгиев сключи брак с новата си приятелка Полина. Двамата се врекоха във вечна вярност пред близки и приятели.

Церемонията и приемът след нея се състояха във Велинград - родния град на красавицата в бяло. Дъждовното време не успя да развали настроението на бившия футболист, булката и гостите им.

Снимка: Instagram

След като официално станаха Семейство Георгиеви, младоженците нагостиха близки и приятели със специалитети и сватбена торта с плодове, крем маскарпоне и шоколадови блатове.

Снимка: Instagram

Булката беше избрала два тоалета - пищна рокля за церемонията и изчистен модел без презрамки и с дълбока цепка за ресторанта.

Благой наскоро разкри, че е във връзка с Полина. Преди това той беше обвързан с известната блондинка Златка Райкова. За бившия футболист това е втора сватба. По време на престоя си в Русия като футболист, той се венча за танцьорката и милионерска наследница Есмер.

Снимка: Instagram

Георгиев има по един син от Златка и Есмер, а преди това бившата гимнастичка Христина Витанова го дари със син и дъщеря.