на живо

Дъщерята на Шумахер се омъжи! Беше ли там баща ѝ? (СНИМКИ)

Чичо й Ралф и гаджето му Етиен присъстваха!

 

Единствената дъщеря на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер - Джина-Мария се омъжи!

Красивата наследничка на 7-кратния шампион в атрактивната надпревара каза "Да!" на дългогодишния си приятел Иън Беткхе в луксозна вила на семейство Шумахер на испанския остров Майорка. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Според германското издание "Билд" много е вероятно там да е бил и бащата на булката. През 2013 г. емблематичният пилот на "Ферари" претърпя падане по време на ски ваканция, а ударът в главата го постави в състояние на будна кома. Семейството е много ревниво към каквато и да е информация за моментното състояние на Шумахер и от тогава не са се появявали негови снимки. 

И сега, от сватбата на Джина, кадри няма, въпреки настойчивите опити на папараците да заснемат нещо! Михаел със сигурност не е бил в градината на вилата. 

 

Джина бе заведена до олтара от брат си Мик, а около 17:00 ч. местно време тя вече беше съпруга на Иън.

Ясно е, че на събитието е присъствал братът на Михаел - Ралф, който наскоро разкри, че е гей, въпреки че бе женен за модела Кора и двамата имат син. Отскоро той е щастлив с приятеля си Етиен, който явно семейството приема и също е бил във вилата.

Със сигурност на сватбата не е присъствал бившият мениджър на пилота Вили Вебер, съобщава "Билд". 

Какво още знаем за сватбата? 

 

Подготовката за нея е била дълга. Цяла седмица преди големия ден различни фирми са пристигали в имението на Шумахер, за да подготвят украсата, озвучаването и осветлението. 

За почерпката е била отговорна световноизвестната готвачка Мака де Кастро, чийто ресторант има звезда Мишлен. Тя готви и на сватбата на Рафаел Надал през 2019 г.

Фотографи на събитието бяха сестрите Тали и Клаудия, които работят предимно със световни звезди и редица модни издания като "Вог", "Харпърс Базар", "Космополитън".

Роклята на Джина бе на известен дизайнер, а цената ѝ е около 3000 евро. Булката носеше и златна гривна. 

Джина и Иън са заедно от 7 години. Двамата живеят в САЩ, където имат ранчо, а наследницата на Шумахер се занимава професионално с езда. 

Иначе имението, в което беше сватбата, е впечатляващо. То е на стойност 30 млн. евро, като съпругата на Шуми - Корина, го закупи от собственика на Реал Мадрид Флорентино Перес през 2018 г.