на живо

Джорджина печели по 100 000 евро в Instagram

Любимата на Роналдо заработва сериозни приходи в социалните мрежи

Животът на Джорджина Родригес се променя напълно, когато среща Кристиано Роналдо. Двамата се запознават в магазин за луксозна марка преди седем години и оттам започва приказката на красавицата.

Тогава Джорджина е съвсем обикновено момиче от Испания, което работи на различни места, за да си осигури добри условия за живеене. Работила е като сервитьорка, а след това се премества в Лондон, където работи и учи английски. Впоследствие получава работа като продавач в магазин на световноизвестна модна марка в Мадрид, като паралелно с това се занимава и с моделство.

Оказва се, че тя е работила за 10 евро на час, а сега се радва на огромен лукс. Връзката й с играча на Ал Насър й донесе огромна популярност, както и приходи. Италианският вестник Look публикува ценоразпис на рекламите в профила на аржентинския модел, който се радва на 46.5 милиона последователи в Instagram.

Според информацията любимата на португалеца заработва по 12 000 евро за всяко стори в една от най-популярните социални мрежи, докато обикновените публикации й носят по 60 000 евро. Оказа се, че най-много печели, когато се включва на живо, тъй като прибира по 100 000 евро за 5 минути, което се равнява на 20 000 на минута.

Брюнетката и футболистът имат две общи дъщери - Алана Мартина (на 5 години) и Бела Есмералда (9 месеца). Роналдо е баща на още три деца от сурогатни майки, за които половинката му се грижи - Кристиано-младши (12 години) и близнаците Ева и Матео (5 години).

 

Тагове:

@