на живо

Джошуа пофлиртува с репортерка, уреди си номера ѝ (ВИДЕО)

Аз не съм във връзка, а ти?, попита блондинката

Джошуа пофлиртува с репортерка, уреди си номера ѝ (ВИДЕО)

Бившият световен шампион в тежката категория на бокса Антъни Джошуа пофлиртува с репортерка и си уреди номера ѝ след победата със съдийско решение срещу Джърмейн Франклин.

Въпреки че темата трябваше да бъде битката на ринга, Ей Джей и красивата Лаура Уудс вдигнаха градусите. Блондинката бе седнала доста близо до боксьора и го попита с кого си мечтае да излезе на среща. Джошуа не се смути и отвърна "С теб". Уудс се изчерви и каза "Това е перфектно".

"Знам, че Лофтъс-Чийк ме изпревари", добави боксьорът, но Уудс го успокои с: "Няма конкуренция!".

Коментарът на Джошуа е заради включване на футболиста на Челси Рубен Лофтъс-Чийк в подкаст с участието на Уудс. Тогава халфът призна, че е привлечен от водещата.

Уудс не спря дотук с Джошуа и направо го попита дали в момента е във връзка, подчертавайки, че тя е сама. "Не" отговори Ей Джей и обясни, че причината е желанието му да се фокусира върху тренировките.

В края на интервюто двамата се съгласиха да си разменят телефонните номера.

Изглежда Уудс, която е известна с любовта си към футбола и лидера във Висшата лига Арсенал, има нова тръпка. Едва ли обаче ще има среща поне до лятото, тъй като Джошуа се готви усилено за мач срещу Тайсън Фюри или Дионтей Уайлдър.