на живо

Джошуа ще се бие с Фюри

Адвокатите на Ей Джей преглеждат договора

Мач между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа ще има. Това обяви лично Ей Джей в социалните мрежи. Британецът, който изгуби титлите си в тежка категория преди година от Олександър Усик и не успя да си ги върне в реванша миналия месец, обяви, че ще подпише договора.

Фюри бе поставил ултиматум на сънародника си до понеделник. От щаба на световния шампион във версия WBC са пратили документите на Джошуа преди повече от седмица.

"Аз подписвам договори от години. Договорът не е в ръцете ми, а в тези на моите правни съветници. Затова човек наема адвокати. Знаете историята на бокса и затова е важно всичко да е изрядно от правна гледна точка", каза Джошуа.

"Естествено, че ще подпиша договора. В момента той е при адвокатите", допълни Ей Джей.

Снимка: Reuters

Фюри нокаутира Дилиан Уайт в шестия рунд на последната си среща на 24 април в Лондон. След това британецът се отказа от бокса за пореден път, но впоследствие размисли.

В средата на септември Фюри отправи предизвикателството към Джошуа и предостави на него и екипа му две дати за избор - 26 ноември на стадион "Уембли" или 3 декември на стадион "Принсипалити" в Кардиф.