на живо

ГЛЕДАЙТЕ ТУК: Пресконференция преди GLORY 89 (НА ЖИВО)

Галата ще може да гледате пряко по RING на 7 октомври

 

Професионалният кикбоксьор Стоян Копривленски ще застане очи в очи на родна земя срещу бъдещия му опонент на GLORY 89 Сорин Калинюк.

Това ще се случи на официалната пресконференция преди грандиозната Гала вечер, която ще се проведе на 7 октомври в зала "Арена Бургас". Ще може да я гледате и пряко в ефира на RING. За Снайпера мачът с Калинюк е реванш. В първата среща българинът загуби със съдийско решение, а интригата се заплита след като в социалните мрежи румънският ас обяви, че идва в Бургас, за да спечели по още по-убедителен начин.

Визитата на GLORY в България е първа в историята на организацията, за което на пресконференцията ще присъства лично и вицепрезидентът на веригата Бил Борсън.

На брифингът, който започва в 10:00 ч. в конферентната зала на Община Бургас на 12.09.2023г ще присъстват и кметът на Бургас Димитър Николов, Роби Тимерс – официален мачмейкър в GLORY, българските представители на организацията от Bulgarian Fight Agency – Ренад Мехмедов, Теодор Карастоянов, Елена Танева, президентът на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай Галин Димов, както и едни от най-добрите български кикбоксьори - Александър Петров, Теодор Христов, Драгомир Петров, Едуард Алексанян.