на живо

Годеж в националния ни отбор по биатлон

Владо Илиев и Милена Тодорова са гаджета от лятото на 2019-а

Facebook

Повод за радост в националния ни отбор по биатлон преди старта на сезона. Двамата ни най-добри биатлонисти - Владимир Илиев и Милена Тодорова са се сгодили. Новината обяви със снимка във Facebook световният вицешампион за 2019-а. "Най-красивият залез и най-щастливия ден!", написа Владо под снимката, на която пръстенът блести на ръката на любимата му. Двамата са заедно от лятото на 2019-а.

Снимка: Facebook

Те са настоящето и бъдещето на българския биатлон. И двамата са родени в Троян и се запознават по време на тренировка като деца. Години по-късно детското приятелство прераства в любов. Основната максима, от която се водят в живота е, че любовта е сляпа за възрастта. Владимир е с цели 11 години по-голям от Милена, но това по никакъв начин не пречи на връзката им.
„Така смятаме и ние, че не е годините, а човек как се чувства. В момента вървим по един път в живота и в спорта и смятам, че доста неща в живота ни съвпадат“, сподели преди време в интервю за bTV Владимир. „Той е много спокоен, много грижовен, много е търпелив. Това са качества, които са много важни според мен в една връзка, защото както сме постоянно заедно и винаги си има едни такива моменти на напрежение и той в такива моменти е много спокоен, много търпелив към мен“, допълва Милена.