на живо

Конър Макгрегър се завръща в октагона! Има и точна дата!

Негов съперник ще бъде Майкъл Чандлър

Конър Макгрегър се завръща в UFC! Бомбастичната новина обяви директорът на веригата за смесени бойни изкуства Дейна Уайт на пресконференция преди часове! 

Знае се и точната дата, на която ирландецът трябва да влезе отново в октагона. Това ще се случи на 29 юни на събитието UFC 303 в Лас Вегас. Съперник на Макгрегър ще бъде Майкъл Чандлър.

Конър Макгрегър е смятан за една от най-големите звезди на смесените бойни изкуства. Той има 22 победи (19 с нокаут) и 6 загуби в актива си. 

За последно Макгрегър участва в ММА битка през 2021 г. Тогава той загуби и втория си мач срещу Дъстин Порие. Всъщност лекарят спря срещата, тъй като ирландецът счупи глезена си.

Снимка: Getty Images

35-годишният Макгрегър имаше период, в който "залиташе" и по други бойни спортове. През 2017 г. той загуби боксов мач от Флойд Мейуедър. 

Ирландецът е познат и с избухливия си нрав, като често е в полицейските сводки заради невъздържано поведение, хулиганство и сбивания. 

Съперникът на Макгрегър Майкъл Чандлър е с 2 години по-възрастен от него. Той има 23 победи (11 с нокаут) и 8 загуби в ММА битките си. Общото между двата е, че последните им загуби са от Порие.