на живо

Макгрегър към Мейуедър: Пич, тук съм със Сарафа (ВИДЕО)

Серафим Тодоров показа на ирландската звезда, че ударите му още са гръмотевични

Макгрегър към Мейуедър: Пич, тук съм със Сарафа (ВИДЕО)

Паметна среща на двама великани в бойните спортове. Ирландската легенда в ММА Корър Макгрегър и ненадминатият в бокса Серафим Тодоров-Сарафа пресякоха пътищата си в Арена София по време на бойната гала вечер MAX FIGHT 56.

Българинът, който е четирикратен световен и европейски шампион, беше сред VIP гостите на събитието, което събра над 10 000 зрители. Тодоров беше и сред малцината, допуснати до Макгрегър. Той му подари икона с лично послание и снимка.

А ирландецът дотолкова се развълнува от запознанството, че набра чрез видео връзка Флойд Мейуедър. "Ей, пич, виж кой е до мен в България. Единственият, който някога те победи".

Именно Сарафа нанася единственото поражение на Мейуедър. Това става на олимпийските игри в Атланта през 1996 г. Двамата се изправят един срещу друг на полуфиналите, като Серафим чупи носа на 19-годишния изгряващ американец. Впоследствие Флойд не допуска нито една загуба при професионалистите и се превръща в шампион с колосално състояние.

В края на срещата си с Макгрегър Тодоров му демонстрира, че все още не е забравил своя специалитет - светкавични удари и стъпки с краката. След това българинът догледа двубоите в компанията на олимпийските шампиони по борба Георги Мърков и Петър Киров.

Самият Конър се похвали за срещата в социалните мрежи. Той публикува снимките си със световната шампионка Дейзи Ланг и с Тодоров. "Жената-пионер в бокса и човека, който победи Флойд Мейуедър на олимпийските игри. Благодаря за подаръците", написа той.