на живо

На бъги, скейтборд и с обувки - голф куче стана хит (ВИДЕО)

Коа привлече вниманието в поредица на Нетфликс

Колин Морикава може и да е сред най-добрите в голфа, но е на път да бъде засенчен от... кучето си. Малкият голдън дудъл Коа покори сърцата на феновете след появата си в поредица на Нетфликс.

Звездата му изгря в епизод 6 на Full Swing, в който пътуваше на частен самолет заедно със собственика си и годеницата му Катерина Жу.

С червена каишка и специални кучешки обувки, Коа умили зрителите. "Готов ли си за първия Мастърс за годината?", попита го агентът на Морикава - Андрю Кипър, а мъникът отвърна с прозявка.

"Кучето на Морикава е толкова сладко, че се нуждае от цял Нетфликс сезон, посветен на него", "Колин вече ми е любимият голфър само заради Коа", "И аз бих пътувала навсякъде с този сладур Коа" са част от коментарите.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Koa The Doodle (@koa.the.doodle)

Колин и половинката му документират всяка стъпка на Коа откакто той стана част от семейството им през 2020 г. Кучето има своя страница в социалната мрежа Инстаграм, където можете да го видите на голф бъги, скейтборд и със слънчеви очила. Позира и до трофеите на своя собственик.

Морикава взе Коа след първия си триумф в мейджър турнир. В момента американският голфър заема седмото място в световната ранглиста, а най-предното му класиране е втората позиция.